Tahniah buat Elyana!

Rasanya masih belum terlambat pihak kami mengucapkan tahniah kepada penyanyi tanah air kita, Erneelya Elyana Emrizal, atau lebih dikenali sebagai Elyana yang telah selamat mendirikan rumahtangga dengan pilihan hatinya, Khairul Anuar Hussin pada 19 November 2010 yang lalu.

Selepas diijabkabulkan, kedua pasangan ini diraikan dalam dua majlis resepsi pada 20 November bertempat di Dutches Place, Jalan Ampang,Kuala Lumpur. Dimaklumkan majlis pada sebelah siang dihadiri oleh sanak-saudara dan kenalan manakala pada sebelah malamnya pula ia turut dihadir oleh rakan-rakan media.

Walaupun muncul beberapa kontroversi, kononya majlis resepsi pasangan ini ditaja oleh somebody, tapi pasangan ini tenang menghadapinya dan tidak cepat melatah. Kami puji dengan sikap pasangan ini. Pada kami lantak pi lah kalau ada orang nak taja pun… itu pun nak jadi isu ke???

Ok lah korang tengoklah beberapa gambar sekitar majlis resepsi Elyana.



Nota kaki : Agak-agak korang Elyana pakai kasut tak time majlis ni??

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: