Hubungan Sam Bunkface & Juliana Evans menemui titik noktah!

Assalamualaikum semua…

Maaf sebab dah lama tak update blog dengan story2 panass artis kesayangan korang… bukan apa. Demi menghormati bulan Ramadhan yang mulia. Berhibur-berhibur gak tapi akhirat jangan dilupa k…

Oh ya rasanya masih belum terlambat untuk Aseanstar mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua!!! Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin.

Ok gosip panas yang Aseanstar nak share hari ni ialah mengenai hubungan Sam Bunkface & Juliana Evans beberapa bulan yang lalu. Berita ini diwar-warkan sendiri oleh tuan punya badan. Siapa lagi kalau bukan si cantik manis Juliana Evans.

Namun, pelajar kolej Sunway itu masih mengekalkan hubungan baik bersama Sam. “Kami berpisah dengan cara baik. Jadi sehingga kini kami masih berkawan. Saya pula jenis yang suka mengekalkan hubungan baik dengan semua bekas teman lelaki saya”

Erm baguih ler tu.. jangan gado-gado yek. Tapi Aseanstar nak tau gak bape ramai bekas teman lelaki ko Juliana oiii???

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: