Maizawati Zainal sah bergelar isteri untuk kali ke 3

Tahniah buat Maizawati Zainal,35 yang telah sah bergelar seorang isteri semula setelah dia diijabkabulkan dengan Mohd Yassin Ben,23 pada hari isnin yang lalu… dengan hanya sekali lafaz sahaja Maizawati kini halal untuk Yassin Ben yang 12 tahun lebih muda daripada Maizawati… Majlis pernikahan Maizawati dan Yassin Ben ni diadakan di rumah pengantin perempuan di Bercham,Ipoh, perak..

Rombongan pengantin lelaki membawa tujuh dulang hantaran dan dibalas oleh pihak perempuan dengan lima dulang hantaran.. Hampir 100 orang tetamu yang hadir bagi memeriahkan majlis perkahwinan Maizawati dan Yassin Ben ni.. Dengarnya Ustaz Akhil Hayy yang juga bekas suami kepada Maizawati tidak dapat datang kerana Waheeda kurang sihat pada hari tu…

Tapi baru-baru ni Aseanstar ada juga terdengar kononnya Ustaz Akhil Hayy tak datang coz tak dapat jemputan. La pulak dah… mana satu yang betul ni? Hmm nak cakap banyak pun tak guna. Yang penting Maizawati jadikan kesilapan dalam rumahtangga dulu sebagai sempadan yek. Apa-apa pun semoga pasangan mempelai hidup bahagia hingga akhir hayat..

p/s : Dalam pic ni Maizawati nampak bulat kan?kan?kan?

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: