Norman Hakim & Memey nak kahwin

Pasangan yang paling kontrovosi di Malaysia, Norman Hakim & Memey Suhaiza akhirnya membuat pengakuan terbuka yang mereka memang ada special relationship. Mereka sepatutnya mendirikan rumahtangga pada 24/7/2010 tetapi terpaksa ditunda ke satu tarikh yang belum diketahui kerana masing-masing sibuk katanya… Itu pun setelah sekian lama bermain tarik tali dengan media. Kalau dari awal lagi diorang cakap jujur kan ke senang…. tapi mungkin jugak la diorang ni nak settle down dulu kes khalwat diorang ni. Ala kalau tak cakap pun semua orang dah tahu yang korang ni tengah tangkap cintan. Pergi mahkamah pun pakai baju sedondon. Pe kes??

Anyway yang penting diorang mengaku gak akhirnya… elok la tu diorang berdua ni nak kahwin. Buang yang keruh ambik yang jernih ye tak? Jangan diulang kesilapan lalu lagi wokey.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: