Kim Hyun Joong dalam Playful Kiss

Berita baik buat peminat Kim Hyun Joong (Ss501). Hyun Joong bakal muncul dalam siri drama baru iaitu Playful Kiss. Hyung Joong digandingkan dengan Jung So Min. Hyun Joong memegang watak sebagai Baek Seung Jo. Manakala Jung So Min memegang watak sebagai Oh Hani.

Seperti biasa watak Hyun Joong, dingin dan sombong. Hmm rasanya ada persamaan sikit dengan watak dia dalam Boys Over Flowers kot. Hmm apa-apa pun kena tengok dulu baru tau ye tak..

Salah satu part lakonan mereka, mereka berdua bergaduh ketika dalam perjalanan ke sekolah. Hyun Joong memberi amaran kepada Jung So Min supaya buat-buat tak kenal dia semasa di sekolah. Sebab apa saya sendiri pun tak pasti. Kenalah kita sama-sama tunggu dan lihat ek. Tapi semua drama korea berbentuk klise. Mula-mula gaduh sakan nanti baru timbul bibit-bibit cinta yang romantik ye tak…Kim Hyun Joong juga dah berjanji akan berikan yang terbaik dalam drama ni.

Dijangka drama ini akan mula ditayangkan pada 1 September di MBC. Hmm maknanya hujung tahun ni atau awal tahun depan baru main kat Malaysia la nampaknya….

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: