Que Haidar & Rozita Che Wan nekad berhenti berlakon!!

Artis terkenal tanah air kita, Que Haidar dan Rozita Che Wan telah mengambil keputusan untuk say ‘Goodbye’ kat industri hiburan kita. Kenapa ek? adakah sebab artis-artis kita dah tak boleh cari makan? Nak kata artis kita sengkek-sengkek tak gak. Semuanya pakai kereta mewah-mewah you…

Sebenarnya Rozita dan Que Haidar mengambil keputusan untuk meninggalkan industri hiburan kerana mereka mahu menumpukan perhatian kepada bidang perniagaan yang lebih masyukkkk. Baguih ler tu.. Jadi artis pun bukan leh kekal lama-lama. Kena pulak banyak artis-artis muka baru. Contohnya macam Erra Fazira. Dulu dia di atas. Semua filem muka dia jek.. sekarang? dah tak dapat offer filem, berlakon drama je lah..

Oh ya dengar cerita Rozita juga bakal menamatkan zaman jandanya tak lama lagi dengan jejaka SINGLE yang bekerja diSingapura. Mungkin sebab ini jugak dia dah tak nak jadi artis. Bertuah empunya badan ye dapat pucuk muda..Hehehe. Aseanstar ucapkan semoga Rozita berbahagia dengan sidia la yek.

P.S: Ramai lah Vip-vip yang geget jari dengar berita Rozita dah berpunya..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: