Ac Mizal serang ex-wife dalam Facebook

Ini lagi kisah panass mengenai Ac Mizal dan ex-wifenya yang tidak berkesudahan. Puncanya apa lagi kalau bukan pasal kes nafkah anak-anak. Dalam kes ini aku pun tak tahu siapa yang betul siapa yang salah. Masing-masing saling menuduh. Bergaduh sampai tak hengattt. Yang jadi mangsa anak-anak la of coz…

Tapi aku rasa macam kurang bersetuju gak la dengan permintaan ex wife Ac Mizal tu.. kalau aku jadi Ac Mizal pun aku bengang gak. Yelah mintak benda yang mengarut-mengarut.. mentang-mentang Ac Mizal dah kaya-rayo sekarang.. Dulu time Ac sengkek, minah ni diam jek. Susah-susah sangat biarlah Ac je yang jaga anak-anak tu.

Apa-apa pun korang bacalah petikan yang diambil dari facebook Ac Mizal ni.

Lagi kita diam lagi dia naik tocang,Mahkamah dah larang dia tetap nak buat, dah dua kali di Mahkamah dia kalah sebab tak ada bukti yg saya gagal membayar dia failkan kembali,nak tipu masyarakat sebab nampak baik?setiap nafkah yg saya berikan ada receipt,sekarang siapa yg salah!TETAPI ini dah melampau,so terimalah saman!kepada masyarakat yg tak tahu cerita….DIAM…sebab saya ada bukti yg saya betul,so yg mulut celupar diam n saksikan saya pulak beraksi,kita tak nak mengaibkan tetapi kalau dah melampau kau terimalah padahnya,biar masyarakat tahu siapa sebenarnya yg menipu….9 tahun aku tahan!

Sama-samalah kita tunggu dan lihat apa tindakan Ac Mizal selepas ni ek..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: